40 Przedmioty zawodowe gastronomiczne
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
0 7:10- 7:55          
1 8:00- 8:45 MC 2TŻE-1/2 j.angielski
       
2 8:50- 9:35 MC 1TŻS-2/2 r_angielski
  MC 2TŻE-1/2 j.angielski
MC 1TŻS-2/2 j.angielski
 
3 9:40-10:25 PR 3AB historia
MC 4TPM j.angielski
PR 1AB historia
MC 3TLS-1/2 j.angielski
 
4 10:30-11:15 MC 4TPM j.angielski
MC 4TPM-1/2 z_angielski
MC 3TLS-1/2 j.angielski
MC 4TPM j.angielski
 
5 11:35-12:20 PR 4TPM,4TSE historia
MC 3K z_angielski
MC 4TPM r_angielski
MC 3TLS-1/2 z_angielski
 
6 12:25-13:10 PR 1TŻS historia
  MC 4TPM r_angielski
   
7 13:15-14:00 PR 2TŻE historia
  MC 4TPM zaj. wych.
MC 1TŻS-2/2 j.angielski
 
Obowiązuje od: 28 kwietnia 2025 /up.9-V-2025/
Drukuj plan
wygenerowano 2025-05-09
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum