40 Przedmioty zawodowe gastronomiczne
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
0
7:10- 7:55
1
8:00- 8:45
MC
2TŻE
-1/2
j.angielski
2
8:50- 9:35
MC
1TŻS
-2/2
r_angielski
MC
2TŻE
-1/2
j.angielski
MC
1TŻS
-2/2
j.angielski
3
9:40-10:25
PR
3AB
historia
MC
4TPM
j.angielski
PR
1AB
historia
MC
3TLS
-1/2
j.angielski
4
10:30-11:15
MC
4TPM
j.angielski
MC
4TPM
-1/2
z_angielski
MC
3TLS
-1/2
j.angielski
MC
4TPM
j.angielski
5
11:35-12:20
PR
4TPM
,
4TSE
historia
MC
3K
z_angielski
MC
4TPM
r_angielski
MC
3TLS
-1/2
z_angielski
6
12:25-13:10
PR
1TŻS
historia
MC
4TPM
r_angielski
7
13:15-14:00
PR
2TŻE
historia
MC
4TPM
zaj. wych.
MC
1TŻS
-2/2
j.angielski
Obowiązuje od: 28 kwietnia 2025 /up.9-V-2025/
Drukuj plan
wygenerowano 2025-05-09
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN